30.1.2015

Lucia säärystimet

JyJu numero 2. Löysin Keskiseltä ihanaa, kiiltävää, paksua, pehmoista lankaa joka suorastaan huusi mulle hyllystä että neulo minut säärystimiksi. Mulla, kuten monella muullakin neulootikolla on vakava ongelma lankojen suhteen, ostan niitä enemmän kuin ikipäivänä ehdin kuluttaa..Mun lankavarasto on vielä todella inhimillinen verrattuna monen muun lankakätköihin, mutta en silti uskalla punnita paljonko sitä oikeasti on. Ne vain ovat niin houkuttelevia aina hyllyssä ja miljoona ajatusta ja ideaa poksahtelee päähän, mitä voisin tehdä ja sitten en vain pysty jättää niitä hyllyyn. Eikai se väärin ole?

Tahmaista etenemistä on kutomissaralla edelleen, että mitään tiuhaa blogipäivittelyä tuskin on luvassa tämän kevään aikana. En aijo ottaa stressiä kutomisesta, kudon kun huvittaa ja olen kutomatta jos ei huvita. Monesti illalla on niin väsynyt että on ihana vain mennä viltin alle katsomaan telkkaria ilman että keskittyy mihinkään. Aamuisin ja päivisin tykkään kutoa, mutta silloin lapset vaativat niin paljon että ei oikein kauheita ehdi ja sitten onkin jo iltavuoro. Mutta näillä mennään.

Nyt kuitenkin sain valmiiksi säärystimet itselleni. Tämä Lucia-lanka oli ihan uusi tuttavuus, ja osoittautui todella mukavaksi langaksi. Sen lisäksi että se on ihanan näköistä ja tuntuista, on sitä myös todella helppo ja joutuisa neuloa. Ostan varmasti tätä lisääkin, hintakaan ei ollut ollenkaan paha.Tein säärystimet 3o 2n joustinta alusta loppuun, ja vähän jotain ilmettä tuomaan laitoin kolme valepalmikkoa. Aloitin 3,5mm puikoilla, kolmasosan neulottuani vaihdoin 4 millisiin ja reilu puolenvälin jälkeen vielä 4,5 millisiin. Näin säärystimistä tuli vähän alaspäin levenevät ja mukavan löysät. Tykkään näistä kovasti!
Lanka: Lucia
Puikot: 3,5-4,5mm
Malli: Omasta päästä

-Nina-

1 kommentti:

  1. Onnea voittajalle, käythän kurkkaamassa: http://lankakorisekaisin.blogspot.fi/2015/02/arvonnan-voittajat.html

    VastaaPoista

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.