11.3.2015

Palmikkoja puikotellen

JyJu numero 12.

Tilauksesta valmistui pikkuneidille palmikkopolvarit. Etuosan mallikerta on näistä dropsin ihanista sukista. Takaosan tein oman maun mukaan. Tämä oli oikein mukava malli tehdä, alunperin ajattelin että se on tosi haastava ja hidas tehtävä, mutta mallikerran oppi nopeasti ulkoa, ja loppuviimeksi se oli joutuisa etenemään. Oma pikkutyttöni sai toimia kuvausmallina vaikka hänen jalkansa hukkuivat näihin sukkiin, mutta niin kovasti neiti ihastui, että itkuhan siinä pääsi kun piti luopua. En uskaltanut vielä luvata hänelle omia, mutta tässäpä taitaa olla yksi synttärilahjaidea syksylle.
Silmukoita näiden aloituksessa taisi olla 45 jos en aivan väärin muista. Matkan varrella kaventelin nilkkaan 42, terässä 40. Kuvissa nämä on ylipolvensukat kun ei aivan pohkeen mitta piisannut mun prinsessalla, mutta saajan jalassa nämä olisi tarkoitus olla polven alapuolelle.

Jatkoin takaosan palmikkoa ihan kantakavennuksiin asti, siitä tuli mielestäni tosi nätti. Koko takaosa on mun mielestä tosi ihana vaikka itse sanonkin. Kai sitä saa omaa työtänsä kehua vaikka suomalainen olenkin. Hehheh.


Malli: Dropsilta
Koko: 31
Puikot: 3,5mm pyöröt
Lanka: 7-Veljestä vaaleanharmaa


-Nina-

5 kommenttia:

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.