14.9.2015

Monsteribyysat

Sain valmiiksi toisenkin kesäprojektini. Itseasiassa sain nämä valmiiksi samana päivänä kuin edellisen postauksen sukat mutta koska olin pitänyt kesän hiljaiseloa täälä blogissa, en halunnut heti postata kahta tekstiä peräkkäin.

Tämä ohje on ollut mulla pitkään tulostettuna ja mielessä, ja nyt sain aikaiseksi tehdä nämä syötävän suloiset monsterihousut. Lopputulos on hauska ja olen tosi tyytyväinen. Toiset on jo suunnitteilla, nää oli sellaista aivotonta, nopeaa neulomista joka ei vaadi hirveitä neulomistaitoja, sopii aivan vasta-alkajallekkin. Eli kaikki ystäväni jotka aika puhutte että olisi ihanaa oppia neulomaan, laittakaahan tälläiset puikoille! Ohje näihin löytyy täältä.




Näihin sai mukavasti tuhlattua jämälankojakin, otin vain satunnaisesti lankakeriä korista ja raidoitin niillä mitkä sattuivat valikoitumaan.




Monsterin suu tulee automaattisesti takaosan levennyksessä, ja takamuksen kohdassa on mukavasti tilaa vaikka vaippapyllyllekkin.




Silmiä en jaksanut ruveta tekemään silmukoita jäljittelemällä joten virkkasin ne erikseen ja kiinnitin työhön. Hampaat jäljensin työhön, punainen vähän paistaa läpi. Olisi pitänyt tehdä ne isoveljellä. Nyörin tekeminen aiheutti päänvaivaa, en ole ala-asteen jälkeen tehnyt nyöriä pyörittämällä enkä millään meinannut saada sitä onnistumaan. Googletus toi helpotusta ja lopulta nyöri kiertyi nätisti.




Nämä varmasti lämmittävät talvipakkasilla ihanasti pulkkamäessä toppiksen alla. Vaatii tosin myös villapaidan neulomisen.







Koko: 98/104cm
Lanka: 7 veljestä 
Puikot: 4.00 ja 3,5mm pyöröt


4 kommenttia:

  1. Ihanat! Miksei mulla oo enää pikkuisia??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikai siihen enää montaa vuotta mee että sulla taas on;)

      Poista
  2. Kohta näitä taas tarvitaan ja tämmöiset lapsi varmaan mielellään pukeekin päälle.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.