29.10.2014

Salmiakkia vinksinvonksin

Pitkästä aikaa jotain postattavaa. Ihan näin hitaasti en ole edennyt kutomuksissa mutta tässä välissä on valmistunut jotain sellaista jonka julkaisua joudun hieman siirtää. :) Nämäkin sukat menevät lahjaksi, mutta saaja on nähnyt nämä moneen kertaan ja sovittanutkin. Nämä on isänpäivälahjaksi miehelleni, lapset saavat antaa sitten isänpäiväaamuna ja isi voi teeskennellä yllättynyttä, hih. Saaja sai itse esittää väritoiveet ja jotenkin ne huusi tätä vinosalmiakki kuviota. En aluksi oikein innostunut tästä kun kaikki näitä teki, mutta kuten monen mallin kanssa mulle on käynyt, nämäkin alkoi näyttää hyvältä vasta sitten kun suurin "buumi" meni ohi.


Tosi joutuisa malli tehdä, ja helppo ku mikä. Ohjeen otin voihan villasukka! -yhteisöstä facebookista. Koko varsi toistetaan samaa: 2 oikein, langankierto, 2 oikein, 2 oikein yhteen. Langankierrot neulotaan kiertämättä oikein. Alkuun pelästyin kun se ei lähtenyt heti kiertämään, mutta kyllä se siitä kun vähän matkaa oli neulonut. Kantapää perus vahvistettu, se vain on niin toimiva.

Nyt mulla on puikoilla elämäni ensimmäinen oma kaava, ja se on vähä niinku lahjapakettia avais, lopputulos on päässä niin tietynlainen että jännittää nähdä millainen se on toteutettuna. Ei meinaa millään malttaa pitää taukoa niiden kutomisesta. :)


Lanka: 7 Veljestä vihreä, ruskea ja beige
Koko: 45-46
Puikot: 3,5mm pyöröt
Malli: Vinosalmiakki

-Nina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.