9.5.2014

Muistamisia syntymäpäivinä ja äitienpäivänä

Facebookin Voihan villasukka- ryhmässä jaettiin ohjetta viiden lehden- tossuihin. Tulostukseen ohje päätyikin heti! Vaihtelun, helppouden ja lähestyvän kesän vuoksi ideana oli muistaa tossujen muodossa omaa- ja miehen äitiä lähestyvinä juhlapäivinä!

Koko: 36-37
Lanka: Novita nalle musta
Puikot: 3 pyöröpuikot
Ohje: Viiden lehden- tossut

Anopin tossut.


Hieman hidasta oli tikata uutta ohjetta ensimmäisen kerran mustasta langasta! Ohjeen hoksattua sitä työ etenikin tosi helposti televisiota katsellessa.


Koko 40-41
Lanka: Novita 7-veljestä oranssi
Puikot: 3½ pyöröpuikot

 Tikkaaminen oli paljon sujuvampaa paksummasta ja kirkkaammasta langasta! Lehtikuviokin tuli paljon selvemmin esiin. Hieman reilut tossuista kyllä tuli, mutta ajavat varmasti asiansa.
Oman äidin tossut.

Loppuun vielä suurin syy kevään tossu innostukseeni! Meillä pikkupojat tykkäävät tossuista ja hoidossa ne ovatkin välttämättömät. Halusin ostaa heille laadukkaat ja jalalle mukavat tossut, koska paljon niitä pitävät. Sopivat ja aivan mielettömän ihanat löytyivät täältä: http://www.tohvelisankari.fi/ . Pojat saivat itse valita mieleisensä ja tämmöiset sitten meni tilaukseen. Toimitusajat pitivät paikkaansa ja tossut ovat tähän astisessa käytössä todettu todella hyväksi :)

Robotteja ja apinoita <3
-R-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.