20.9.2014

Rivit nousee

Ainavaan mä oon koukussa kerrosrivinousuun. Se on vaan niin äärettömän kiva malli neuloa, ja lisäksi siitä tulee äärettömän hieno lopputulos! Nämäkin ovat tilaussukat, vielä yhdet tällä erää ja sitten pääsen omien joululahjojeni kimppuun. 

Tämä oli eka kerta kun koitin loopata kahta sukkaa yhtäaikaa kolmella värillä. Ja lopputulos oli sen mukainen! Langat ihan solmussa, onneksi oli vain lyhtyt matka niin että kaikki kuusi lankakerää olivat kiinni. Tuosta sotkusta selvisin helpolla, kun sain katkaista valkoiset pois. Neljän lankakerän kanssa pärjää hyvin, ne pysyy hallussa mutta kuusi on näköjään liikaa. Harjoitus kai tekisi mestarin tässäkin, mutta jatkossa jos on enemmän kuin kahta väriä sukassa, taidan tehdä ihan vain yhtä kerrallaan. 
Tämä väriyhdistelmä on ollut mulla mielessä pitkään. Nyt pääsin sen toteuttamaan kun tilaajan toiveena olivat juuri nämä värit. Nyt alkaa jo perussukat kyllästyttää, jotain haastavampaa laitan puikoille kun pääsen omiin juttuihini. 
Näihin tein ristiinvahvistetun kantapään ja leveän nauhakavennuksen. Tuo kantapäähän siis tehdään ihan samaten kuin normaali vahvistettu, mutta nostetun silmukan paikkaa vaihdetaan jokatoinen kerros. Edes jotain vaihtelua viimeaikaisiin sukkiin! 
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3,5mm 110cm pyöröt
Malli: Kerrosrivinousu
Koko: 37-38


-Nina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.