24.9.2014

Syksyn sukkasatoa

Olen huono päivittelemään tekeleitäni tänne blogiin, mutta nyt tikkaukseni syksyn ajalta.

Omalle perheelle tein sukat nallelangasta jokaisen toiveiden mukaan :) Perussukkia siis tikkailtu koko syksy! Pidän nallelangasta ja sukkiin päätyi aikoja sitten hommatut luontopolku langat. Miehelleni tein ruskeat perussukat ja lapset valitsivat limenvihreää omiin sukkiinsa. Nyt oli mukava tehdä varteen, kantapäähän ja kärkeen yksivärisellä langalla hieman korostusta. Samalla langan kirjavuus mielestäni rauhoittuu mukavasti. Näin myös lapset erottavat omat sukkansa helposti:) Sukat lähti heti puikoilta käyttöön, joten kuvakin otettu jo käytössä olevista sukista.

Meidän perheen syksysukat.

Omat sukkani <3
Nämä pinkit ihanuudet ovat ensimmäiset perussukat, jotka tein jostain muusta kuin novitasta. Eli kyseinen lanka oli Austermann Step Col. 231. Ohutta, pehmoista ja mielyttävää jaloissa. Sujuvaa neuloa ja riittoisaa! Yhdestä 100g kerästä sai helposti 39 perussukat ja lankaa jäikin vielä hieman. Olen pitänyt näitä paljon, mutta joudun kyllä toteamaan et samallalailla pito näkyy kuin muissakin langoissa. Varmasti tulee kuitenkin tehtyä uudelleenkin Austermann langoista vaihtelun vuoksi.

Ystävän lasten sukat.

Samalla idealla tein myös ystävän lapsille sukat. Eli nallelankaa käytetty kaikissa. Tänään kotiutuu nämä kolme sukkaparia käyttäjilleen. Pienenpienien vauvasukkien omistajan näemme ensimmäistä kertaa ja mikäs ihanampaa kuin viedä uudet sukat lämmittämään <3

-R-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.