14.12.2014

Joulupukin apulaisena

Useamman vuoden ajan on muutkin läheiset sukulaiset saanut puikoilta pudonneita neuletöitä lahjaksi. Sukkia on paketeista löytynyt niin monta peräkkäistä vuotta, joten nyt halusin tehdä jotain muutakin tehdä. Eipä nyt laiteta tarkemmin lahjojen saajia niin voi nämä tuotokset täällä jo esitellä :)

Noita kaulureita on ollut niin mukava tehdä, että semmoisen tekaisin isoveli- langasta. Paksummasta langasta sen vuoksi, että olisi ekstra lämmin! Silmukka määriä mietittiin yhdessä Ninan kanssa, koska en ole itse isoveli lankaa käyttänyt. No kokeilin ensin 75 silmukalla ja siitähän tuli minun käsialalla aivan kauhean ISO. Vähensin silmukoita reilusti ja loin 60 silmukkaa aloitukseen. Tällä silmukka määrällä sitten tein kaulurin ohjeen mukaan, mutta viimeiset silmukan lisäykset ja kuusi välikerrosta jätin pois.Miehen kauluri
Lanka Isoveli harmaa
5 mm puikot
Ohje
Tämän kaulurin olen tehnyt jo aiemmin isänpäivälahjaksi omalle isälleni. Lankana 7- veljestä.


Täydellisen helppoa tuubihuivin ohjetta olen etsiskellyt vähän väliä. Ja nyt semmoinen tuli eteeni yksi ilta nettiä selatessani, mutta valitettavasti sivua en ottanut ylös enkä sitä enää löytänyt. Ohje kuitenkin jäi päähäni :) Eli luo 30 silmukkaa. Neulo kaksi oikein, yksi kiertäen oikein ja yksi nurin, Toista tätä koko rivi ja rivin lopussa neulo kaksi oikein. Neulo tätä neulosta kummallakin puolella neuletta. Toista kunnes tuubi haluamasi pituinen. Yhdistä neuleen päät. Itse tein 115cm pituiseksi. 

Naisen tuubihuivi

Lanka Novita Jenika harmaa
6,5mm puikotHyvää joulun odotusta kaikille!
-R-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.