7.4.2015

Arvontavoitto polvarit

JyJu numero 7.  Blogilukijoiden kesken arvoin tällaiset polvisukat saajan väritoiveilla. Voittaja halusi mustavalkoiset sukat, joten langoiksi valikoitui 7-veljestä seepra ja musta.

Paljon tuota seepralankaa on moitittu, itsekkin sitä karsastin aluksi mutta nyt kun olen kahdet sukat siitä tehnyt, olen kovin ihastunut. Aika karhea lanka se on, mutta höyryttämällä pehmenee huomattavasti. Ja kuulemma mitä karheampi lanka, sitä vähemmän se nyppyyntyy käytössä. Toivottavasti näin on.

Tein nämä sukat muuten ihan samaten kuin omani, mutta varressa on vähän enemmän silmukoita, kantapää on sileä omistani poiketen ja lopetin rivinousut ennen kärkikavennuksia, koska omissani ne menevät hassusti vinoon kärjessä. Näin tuli nätimpi. Olin itsekkin miettinyt että keltainen rusetti olisi pirteä näissä, ja kun kysyin voittajalta minkävärisen rusetin hän tahtoo, vastaus oli keltainen. Ihanat näistäkin tuli!

Saajan jalka on samankokoinen omani kanssa, joten sain kuvattua nämä omissa jaloissani, puuvilla sukka välissä tietenkin. Peilissä näkyy tahmatassujen sormenjälkiä, en huomannut niitä ennenkuin vasta koneelta kuvia katsoessani, enkä jaksanut enää ottaa uusia kuvia, pahoittelut siis niistä. Peilien ja ikkunoiden pesu ei kuulu mun lempipuuhiini!

Lanka: 7-Veljestä
Koko: 39
Puikot: 3,5mm pyöröt
Malli: Omasta päästä

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät!:) postitan nämä tällä viikolla!

   Poista
  2. Sukat tuli perille ja ovat sopivat :) Kiitos <3 olet taitava tekijä :)

   Poista
 2. Ainakin näihin sukkiin tuo seepra-lanka sopii tosi hyvin. Kauniit sukat ja tuo rusetti viimeistelee ne ihanasti :)

  VastaaPoista
 3. Todella kivat sukat. Tuo keltainen rusetti jotenkin toimii tosi hyvin tässä.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.