24.11.2015

Meri käsittelyssä

Tämä Novitan 7-veljestä Merilanka päätyi mun lankakoriin heti kun se tuli myyntiin. Aivan ihastuttava väriyhdistelmä, joka odotti inspiraatiota. Epätoivoisesti lankakoria pengottuani se tuli vastaan ja tiesin heti mitä siitä tekisin. Kohta kaksi vuotias poikani on kasvattanut jalkaansa kesän ja syksyn aikana niin lahjakkaasti että kaikki villasukat alkoivat olla nafteja, ja siskon vanha kauluri venynyt ja lörppö. Siispä hän sai uudet sukat ja lämpöisen seashell kaulurin.
Olen tehnyt tämän kaulurin ennemmin pinkkinä ja harmaana. Ohjeenkin rustasin tänne. Tässä minulla oli aloituksessa 70 silmukkaa ja lisäyksiä tein niin kauan että nurjat raidat olivat 7s levyisiä. Tämä on tosi hyvän mallinen kauluri lapsille.
Sukat ovat ihan perussukat 34 silmukalla. Alkuun ja nilkkaan tein joustinta kierretyillä oikeilla silmukoilla. Raitoja en ikinä täsmää, nyt ne menivät vahingossa melkein kohdilleen, Ehkä jopa vähän harmittaa, että en huomannut aloitusten olevan melkein samassa kohdassa kerää, olisin voinut nämä täsmätä.Aamupalanaama ehti poseerata sekunnin, että äiti kerkesi napata kuvan.Lanka: 7-veljestä Meri
Puikot: 3,5mm pyöröt

-Nina-

4 kommenttia:

  1. Ihanat sukat! Täytyykin tehdä tuollaiset juuri tuosta samasta langasta poikaystävän siskon pojalle joululahjapakettiin :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.