16.4.2014

Sydämelliset pääsiäissukat

Yleensä mulle tulee joku ihminen mieleen jostain tietystä sukkamallista tai lankakerästä. Nyt kävi ensimmäisen kerran niin että tunsin pakottavaa tarvetta tehdä Maariat (ohje voihan villasukka! yhteisöstä) keltaisesta seiskaveikasta mutta en tiennyt yhtään kenelle ne tekisin. Itsellä kun noita sukkia on jo ja keltainen ei oikein oo mun lempiväri, niin en viitsi jättää niitä kaapinperälle. Ehkä joku ne huolii käyttöönsä. Maaria oli aivan ylikiva malli neuloa, ja tosi nätti, romanttinen ja söpö. Ei varmasti viimeiset sukat tätä mallia mun puikoiltani! Itselle täytyy saada joskus pinkit tällaiset. Tähän asti kun oon tehnyt käsitöitä on aina ollut joku joka on pyytänyt, tai olen tarvinnut itselle tai lapsille, mutta nyt oon ilmeisesti tullut siihen pisteeseen että niitä alkaa valmistua varastoon.. Toisaalta ihan mukavaakin, niin onpahan sitten äkkinäisiin lahjatarpeisiin kaapissa valmiina jotain! 


Puikot: 3,5mm pyöröt
Malli: Maaria
Koko: 38-39
Lanka: 7 Veljestä
Nää on kaikissa kuvissa eri väriset, kirkkaan keltaiset ne kuitenkin oikeasti ovat! Voi kuinka haluaisin järkkärin jolla saisi oikein ihania kuvia, mun pokkari alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt.

Näiden pääsiäissukkien myötä kaikille oikein munarikasta pääsiäistä! :)


-Nina-

2 kommenttia:

  1. Ihanat sukat! Pitääpä koittaa tuota mallia ihan kohta. On nimittäin yhden naisen viisikymppiset tulossa, ja siihenhän tuo naisellinen yksivärinen malli sopisi kuin nenä päähän.

    VastaaPoista
  2. Nämä on kyllä ihanat, ja tosi nopea malli kutoa!!:) harvoin käy niin että harmittaa kun työ loppuu mutta nyt vähä harmitti!:D

    VastaaPoista

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.