13.2.2015

Söpöstelypolvarit

JyJu numero 5. Jatketaan nyt Novitan viidakkolankateemaa, tälläkertaa käsittelyvuorossa oli leopardi. Enää on kokeilematta gepardi, sekin odottaa lankakorissa inspiraatiota.

Tämän väriyhdistelmän näin joskus kauan sitten jollain villasukkasivustolla, luonnonvalkoinen ja leopardi kerrosrivinousuna. Se jäi mun mieleen ja pääsi nyt puikoille, mun ikiomiksi kotihissuttelusukiksi. Istun tässä nämä jalassa ja hikoilen kun nämä on niin kuumat ja olen kuumeessa, mutta en malta ottaa poiskaan kun ovat niin ihanat.
Aloitin melko pitkällä valepalmikkoresorilla, siinä silmukoita 50.
Resorin jälkeen kavensin kaksi silmukkaa pois ja jatkoin siis 48 silmukalla kantapäähän asti.
Varteen tein lisäsöpöstelyksi rusetit joihin kiinnitin pari läpinäkyvää helmeä. Rusetit tein luomalla 12 silmukkaa ja kutomalla ainaoikein neuletta noin 30 kerrosta. Sitten langalla keskeltä kiristys.Terässä silmukoita 46. Tykkään napakoista sukista enkä käytä ikinä sukkia villasukkien alla, niin tuo määrä on mulle juuri sopiva.


Nilkkaan tein takapuikoilla 2o2n resoria kolmion muotoon eli aloitin nurjat silmukkajonot vaiheittain keskellä ylempää ja reunoille mentäessä 5 kerroksen välein. Kantapää on vahvistettu, samoin päkiästä varpaankärkiin. Koitetaan nyt kestääkö paremmin, mulla kun reijät tulee aina päkiän kohtiin ensimmäisenä.Lanka: 7 Veljestä viidakko, luonnonvalkoinen ja musta
Puikot: 3,5mm pyöröt
Malli: Kerrosrivinousu
Koko: 39

-Nina-

10 kommenttia:

 1. Ihanan villit mutta silti niin söpöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) näistä tuli kyllä mun suosikkisukat!

   Poista
 2. Nämä on kyllä ihan huiput! Kiva idea tuo kantapään yläpuolinen resori"kolmio". Istuu varmasti hyvin jalkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ollut kokonaan mun oma keksintö, jossain nähnyt kun oli tehty molemmille sivuille kolmioresorit! Tähän sukkaan se sopi tuonne taakse tuomaan istuvuutta:)

   Poista

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.