9.2.2015

Seeprahaitarit

Jyju numero 4. Tilauksesta valmistui toiset haitarisukat. Tilaajan lempivärit ovat turkoosi, musta ja valkoinen. Olin juuri ostanut uutta ihanaa turkoosia seiskaveikkaa ja seepralankaa ajatuksena tehdä itselle (sitten joskus) ihan perus sileät polvarit niillä, mutta tähän projektiin ne sopivat kuin nenä päähän. Sukista tuli aivan superihanat, haluaisin jättää ne itselleni taas kerran.

Vähän jännitti miten toi seepralanka käyttäytyy tässä mallissa ja miten mustat kohdat hakeutuu näillä silmukkamäärillä mutta niistä tuli just hyvät. Kiilakavennusten aikana musta tahtoi kerääntyä vähän läjälle mutta mielestäni sekin on loppujen lopuksi vain hieno yksityiskohta, siitä raidoitus jatkui taas spiraalina. Tein nämä samoilla silmukkamäärillä kuin nämä edelliset, eli varressa 60 ja terässä 48. Kantapää ristiinvahvistettuna ja kärki sädettä. Resorit tein valepalmikkoa.

 Tämä haitarimalli on kyllä tosi kiva kun sen saa niin nätisti ruttuun mutta on kuitenkin suoranakin kivan näköinen.. Monet muut ryppysukat on suorana epäsiistit.


 


Nyt pääsen vihdoin tekemään itselleni sukkia, mulla on niin kamala tilanne että en omista yksiäkään ehjiä villasukkia! :D Meidän laminaatti on oikea villasukkien tuho, kai se on niin karheaa että kaikki sukat kuluu puhki tosi nopeaa. Harmittavaa, mutta onpahan syy tehdä uusia sukkia. Näihin tuleviin meinaan koittaa tehdä koko pohjan vahvistettua neuletta.


Koko: 38
Lanka: Seiskaveikka turkoosi ja viidakko
Puikot: 3,5mm pyöröt, magic loop molemmat yhtäaikaa
Malli: Haitarisukka Arkimamman blogista


-Nina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.