21.12.2015

Ripaus BlingBlingiä

Minulla on ollut Novitan harmaata hilelankaa jo varmaan vuoden lankakorissa, olen koittanut yhdistellä sitä eri töihin mutta aina päätynyt purkamaan ja jättämään sen pois. Nyt halusin aivan väkisellä saada sitä johonkin, ja päädyin laittamaan sitä punaisen seiskaveikan kaveriksi raitoihin. Niina Laitinen teki jokin aika sitten ihanat seeprasukat yhdistämällä viidakkoseiskaveikkaa ja perus mustaa, kopioin ideaa mutta laitoin muutaman raidan piristykseksi ja joulun kunniaksi. Nämä blingiseeprat menivät tyttärelleni heti käyttöön.... Ihan kuin hänellä ei olisi tarpeeksi villasukkia. Nää oli kyllä vielä reippaasti isot hänelle mutta kun neiti niin tykkäsi eikä kengissä kuulemma haitannut.



Toisen sukan tein yhdellä istumalla mutta sitten iski toisen sukan syndrooma ja toisen tekemiseen menikin pari viikkoa. Pitäydyn siis vastedes looppailussa kahta kerrallaan, ei tule tätä ongelmaa.







Haluan toivottaa oikein ihanaa joulunaikaa kaikille jotka blogiani lueskelevat! Meillä koristeltiin tänään kuusi, joulusiivot saadaan huomenna valmiiksi ja sitten onkin melkein joulun paras päivä; aatonaatto, jolloin kinkku on päivän uunissa ja illalla sitä syödään niin paljon että ei melkein enää tee mieli aattona. :D


Koko: 29-30
Lanka: Seiskaveikkaa ja hilelankaa
Puikot: 3,5mm

-Nina-

6 kommenttia:

  1. Kauniita sukkia sinä olet kyllä paljon tehnyt. Taidat olla nopea neulomaan :) Itse olen aika hidas ja vielä kun tekee kaikenlaista muutakin välissä, niin melko vähän neulomuksia valmistuu. T. Mari ONNENAPILOITA blogista http://onnenapiloita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aika verkkaiseen tahtiin mun työt valmistuu, lapset ja työ vie niin paljon aikaa. Mutta kyllä muutama työ kuukaudessa tulee tehtyä.:)

      Poista

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.