1.2.2016

Huovuttelua

Mummun Jalanjäljillä facebook arvonta päättyi eilen. Se oli suuri menestys ja olen äärettömän yllättynyt sen suosiosta. Tykkääjämäärä kasvoi melkein kahdella tuhannella. Aika suuri määrä kuukaudessa. Voittaja oli ihanan aidosti onnellinen, ja toivoi pinkkejä palmikkosukkia. Aloin heti eilen tekemään niitä. Villapaitaprojektini saa nyt hiukan levätä, itseasiassa se on levännyt jo pari viikkoa kun oli pakko tehdä pikku välityö.

Novitan puro on yksi ihanimmista langoista mitä on ollut. Värimaailmat on niin mun mieleen, joutuisa ja mukava puikoilla ja lopputulokset nättejä. Harmi kun sen tuotanto on lopetettu. Jokilanka on jokseenkin vastaava mutta en ole vielä siihen perehtynyt.
Voitin viimevuonna erään suurehkon blogin arvonnassa monta kerää puroa ja olin niin innoissani. Lankoja en koskaan saanut, ainoastaan haukut blogin kirjoittajalta kun kysyin lankojen perään. Pettymys oli suuri, niille kerille olisi todella ollut käyttöä. Taas tuli huomattua että meitä on moneen junaan.

Meidän pikkumies on kova palelemaan. Ei tarvitse olla kuin pieni hetki pihalla niin hän tulee ilmoittamaan että käsiin on kylmä, vaikka olisi kahdet hanskat päällekkäin. Ajattelin huovuttaa hänelle lapaset kintaiden sisään lämmittämään, mutta ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Olen niin vähän huovutellut että kokoarviointi ei aivan tule selkärangasta, ja isoiksihan nämä jäivät. Isosisko sai itselleen lapaset siis. Lämpimät nämä kyllä taatusti ovat.Lähtötilanne, arvelin jo tässä vaiheessa että ei tule kutistumaan kaksiveen käteen.


Pesin 40 asteessa normaalimittaisella pesulla pyyhkeiden kanssa. Aina yhtä jännittävää odottaa pesuohjelman loppua että pääsee näkemään mitä sieltä tulee.Vähän nämä on isosiskollekkin reilut, mutta pystyy käyttää.

Lanka: Novita Puro
Puikot: 8mm
Ohje: Täältä

-Nina-


2 kommenttia:

  1. Olen itsekkin kerran huovuttanut toisista tuli liian pienet ja toisista liian isot. Siihen jäi huovuttaminen pesukoneessa. No, siitä on jo aikaa joten voisihan sitä kokeilla uudestaankin. Minulle neuvottiin että laittaa ns.vesi ilmapallot lapasten sisälle kun huovuttaa koneessa. En sitten tiedä onko mitään taikaa.Huovutetut on niin ihanan lämpimiä ja varmaan sisosiskolle ihan mieleiset ja kivan väriset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi yritys vaan.:) mä harsin muovipussit lapasten sisään pesun ajaksi.

      Poista

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.