15.3.2016

Tuttuakin tutumpaa

Ystävämme juhli viimeviikonloppuna pyöreitä vuosia. Päätin kutoa hänelle villasukat metsästysreissuille ja malliksi miehelle valitsin taas kerran kerrosrivinousun. Se vain on niin mukava malli tehdä, kivannäköinen ja toimii kaikissa väreissä. Tekemiseni on viimeaikoina ollut hiukan pitkissä kantuumissa, kai se on taas tämä kevään tulo joka vie innon. Ainahan se hiipuu kesää kohti. Olen välillä tehnyt paitaani eteenpäin ja näitä sukkia siinä ohessa, aina vaan siirsin ja siirsin niiden loppuuntekemistä kunnes tuli synttäreitä edeltävä ilta ja valvoin puoleenyöhön niiden kanssa. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Mutta lopputulos hyvä ja toivottavasti saajakin piti niistä.Ostin tätä mustan kaveria poistokorista, tämä on jännä väri, ei turkoosi eikä vihreä vaan jotain siltä väliltä. Kantapää vahvistettu ja kärjessä sädekavennus. Silmukoita 52.
Vyötteen on joku ihana tehnyt ja sen voi tulostaa facebookin voihan villasukka! -yhteisön tiedostoista.Valmis paketti sellofaaniin käärittynä. :)


Malli: Kerrosrivinousu
Koko: 42-43
Lanka: 7-Veljestä
Puikot: 3,00mm knitpro cubics


-Nina-

2 kommenttia:

  1. Kauniit mutta tosi miehelle sopivat sukat. Vyöte ja paketointi kruunaa koko jutun! Joskus se neulontakin tökkii, joskus saattaa mennä koko kesäkin ettei saa mitään aikaiseksi joskus taas on niin vauhti päällä. Onneksi tätä saa tehdä silloinkin huvittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut!:) Nyt ei kyllä huvita neulominen enää yhtään, syksyllä sitten taas :)

      Poista

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.