29.8.2014

Olen rakastunut!

Viimeisimmät sukkatekeleeni veivät mun sydämen <3 En edes tehnyt niitä itselleni, mutta olin kutonut ehkä puolet varresta kun jo päätin että ne on minun, minun, minun. Värit vaan on niin mun näköset. Seiskaveikan pastelliraita on yks kauneimmista raitalangoista mitä on, täytyy käydä metsästääs sitä monia keriä jos vielä jostain löytyis... Nyt mulle ihan oikeasti tulee kiire ennen joulua, kun kaikki sukat päätyykin omaan käyttöön! :D Lupaan itselleni, että nää oli nyt viimeiset mun omat hetkeen. Mutta katsokaa nyt näitä värejä... Nam.
Malli on novitan sivuilta, oon bongannut sen jo varmaan kaks vuotta sitten mutta nyt vasta sain sen puikoille asti. Yksinkertainen, etenee supernopeaa mutta tosi näyttävä. Kohoneule tekee näistä mukavan paksun oloiset, ja on lisäksi superkivannäköistä.Kärkiin tein mulle ihan uuden kavennuksen. Ekalla kierroksella *2o yhteen, 3o*, kolme välikerrosta. Sitten *2o yhteen, 2o*, kaksi välikerrosta. Sit vielä *2o yhteen, 1o*, yksi välikerros. Sit 2 oikein yhteen niin monta kierrosta että suunnilleen 8 silmukkaa jää. Tuli tosi kiva, ja tämä kärki on tosi helppo esim. aloittelijallekkin. Tämä jää varmasti mun käyttööni!


Tulikohan tähän kuvaan tämän syksyn viimesimpiä ilta-auringon säteitä, kun vielä tarkenee saunan jälkeen istuskella terassilla?


-Nina-

4 kommenttia:

 1. Huikean hienot! Todellakin kivat sävyt tuossa langassa.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköiset :) ja toi raitalanka on tosiaan upea :) onko vinkata sukkien ohjetta tarkemmin kuin novitan sivuilta? :) kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) linkki ohjeeseen: http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=94017 oleppa hyvä :)

   Poista

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.