22.8.2014

Syksy on saapunut!

Jos ei mistään muusta huomaa, että on tullut syksy, niin 100 varma merkki on se että kutimet kasvaa taas kiinni mun käsiin. <3 On se jännä, miten joka syksy se into tekee comebackin. Aloitin heinäkuussa sukkia mutta ei ne edennyt millään, ei vaan huvittanut. Heti kun helteet meni ohi, lankakerät alkoi näyttää niin houkuttelevilta, ja pää pursuaa ideoita! Tilaustöitä on tullut, tulee vielä kiire ennen joulua että ehtii tehdä kaikki mitä on tilailtu, ja vielä omat pukinpussintäydentäjät. Toinen merkki mistä tietää että syksy on tullut, ei oo niin kiva.... Lasten kanssa ei ihan tosta vaan lähetäkkää pihalle, kauhea arpominen mitä päälle, ja silti on aina joko liikaa tai liian vähän. Toisaalta se on myös kivaa, saa ihan "hyvällä omatunnolla" vain rötvätä sisällä, ja tehdä kaikkea mitä kesällä ei tehty. Hauska huomata, miten ennen kesää niiiiiiin tylsät lelut on nyt taas kesän sisäleikkitauon jälkeen niiiiiiin kivoja! 

Ystäväni tilasi multa samanlaisen koristetyynyn minkä tein vähän aikaa sitten. Isompana vain ja erivärisenä. Tein tyynyn muuten samalla ohjeella kuin tämän mutta takaosan tein sileää oikeaa. Silmukoita tässä oli 200 ja tyynyn koko 50x50. Neuloin tämänkin pyöröpuikolla ja päättelin samalla ohjeella, jolloin jäi vain yksi sauma. Oman tyynyni saumaan en jaksanut panostaa kun se oli muutenkin vähän epäonnistunut kokonsa puolesta, mutta tähän täytyi saada siisti sauma. Googlettelin ja kokeilin kunnes löytyi ohje, jolla saumasta tuli miltei huomaamaton! Ohje löytyy täältä, ja se oli erittäin helppo tehdä. 

Lopputulos on tämän näköinen. Pahoittelut todella huonosta kuvasta, oon nyt niin laiskalla tuulella että en jaksa mennä ottamaan parempaa. :D Lopputulokseen oon tosi tyytyväinen, varmaan ensimmäistä kertaa mun neuletöiden historiassa voin sanoa että en tekisi mitään toisin, jos nyt aloittaisin uudelleen! 


Lankana toimi valkoinen 7-veljestä ja sitä meni 222g. Puikot nro 4. 

Sormet syyhyää seuraavan työn pariin. Onneksi on edessä viikonloppu joka tarkoittaa paljon aikaa kutomiselle! Tosin huomenna saan kylään ihania naisia, kun yksi heistä tulee meille esittelemään Me&I uutta übersuloista mallistoa. <3

-Nina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.