6.1.2014

Papukaija

Ensimmäiset magic loop sukkani valmistuivat toissapäivänä.. En ole ikinä tehnyt sukkia noin nopeasti, nehän valmistui muutamassa päivässä! Aluksi vihasin langan väriä, ja Riikan kanssa naurettiin sille että ei näin rumaa lankaa olekaan... Mutta siinä työn edetessä aloin tosissani pitämään langasta, sehän on aivan ihanan pirteää tähän pimeyteen!! Sukat on höyrytettynä kaapissa, aion lahjoittaa ne ystävänpäivälahjaksi eräälle onnekkaalle. :) 

Olin ihan varma että kantapään teosta pyöröpuikolla ei tuu yhtään mitään, mutta sehän tehtiin aivan samaten kuin normaaleilla puikoillakin!! En edes tarvinnut ohjevideota, ei ollut mitään epäselvää. Magic loop kyllä koukutti mut totaalisesti, tuskin tulee ikinä tehtyä enää sukkapuikoilla sukkia. Mä inhoan joustinneuleen tekoa ja välttelen sitä aina viimeiseen saakka. Näihin sukkiin kudoin sileää oikeaa joustinten väliin, niin ne saa kivasti makkaralle nilkkaan ja istuvuuskin on tosi hyvä. Tällaisia sukkia voisi tehdä toistekkin! Nämä oli muuten ekat sukat mitkä kudoin pelkästään raitavärillä. Kuulun niihin jotka ei välitä siitä meneekö raidat yks yhteen, musta se on vaan kivannäköistä kun ne ei oo samanlaiset. 

   
Kantapää valmiina.

Ja valmis pari.

Tämä loppiainen on ollut niiiiiiin pitkä ja tylsä.. Tuo keli ei houkuttele ulos pätkääkään, tulis jo lunta ja pikkupakkaset! Ei tätä ankeutta kukaan jaksa. Joulukoristeet otin pois jo monta päivää sitten, verhojen vaihtaminen olisi toki tehtävä mutta se taitaa jäädä kyllä synnytyksen jälkeiseen hamaan tulevaisuuteen.. Muu perhe vetelee päikkäriunia, mä irroittauduin kutimista hetkeksi, oon tainnut melkein kokopäivän jo puikkoja heilutellakkin. Aloitin kahta sukkaa kerrallaan, eikä sekään ollut yhtään vaikeaa. Päässä on niin monta ajatusta seuraavasta työstä että kauheella kiireellä tulee kudottua. Niinkuin ne langat häviäis tuolta kaapista jos en pääse äkkiä aloittamaan niistä jotain työtä. Olin vähän sopinut itseni kanssa että en osta uusia lankoja ennenkuin tuolta kaapista on hävinnyt suurin osa vanhoista, mutta olen valmis tekemään poikkeuksen erään langan kohdalla.. Nimittäin 7-veljestä uusi raitaväri Karnevaali! Se on niin ihanan väristä, rakastan sitä ruskeaa siellä seassa. Prismoista sitä kuulemma ainakin jo saa. Sitä täytyy ostaa heti monta kerää, ettei vaan jää ilman! 


-Nina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti tuo hyvän mielen, kiitos niistä.